Tömegverekedés volt a török parlamentben

2020. március 05. 13:58

A jogalkotók az ország észak-szíriai katonai beavatkozása miatt verekedtek össze.

2020. március 05. 13:58

A török parlamentben feszült helyzetet okozott az ország észak-szíriai katonai beavatkozása, amely végül tömegverekedéssé fajult – írja a Euronews. A felvételeken az látszik, amint Erdogan pártjának több tucat jogalkotója verekedésbe keveredik a legnagyobb ellenzéki párt képviselőivel. 

A portál emlékeztet rá, hogy a fizikai tettlegességig fajuló szócsaták nem számítanak ritkaságnak a török parlamentben. A szerdai összecsapás akkor kezdődött, amikor az ellenzéki Engin Ozkoc megkapta a szót. Röviddel ezelőtt egy sajtótájékoztatón Ozkoc „tisztességtelennek, tudatlannak, alacsonynak és árulónak nevezte Recep Tayyip Erdogan elnököt. Az ellenzéki képviselő azzal is megvádolta Erdogant, hogy amíg a török nép fiait harcba küldte, addig az ő saját gyerekei elkerülték a hosszútávú katonai szolgálatot.

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. március 06. 10:42
Erdogán hibázott! amikor orosz rakétarendszert vásárolt! Erdogán ezzel a lépésével kiárulta a török légteret az oroszoknak, így azok levadászhatták a török állásokat! Erdogánnak gyors irányváltást kell csinálnia a NATO és az EU felé vagy hamarosan összeomlik a rendszere! Edogán még megteheti ezt a fordulatot, de szerintem már nem sok ideje maradt erre!...
szalard
2020. március 06. 07:59
Nem ártana ezt budapesti parlamentben is alkalmazni, amikor az ellenzéki 1/3-nak megint kedve támad megzavarni az ülést. Néhány pofont, néhány tenyerest adni nekik, és kukoricára térdepeltetni a sarokba az egész hülyegyerek bandát, és megtanítani viselkedni. Ezeket csak így lehet...
EMM195
2020. március 06. 07:50
" Ozkoc tisztességtelennek, tudatlannak, alacsonynak és árulónak nevezte Recep Tayyip Erdogan elnököt. Az ellenzéki képviselő azzal is megvádolta Erdogant, hogy amíg a török nép fiait harcba küldte, addig az ő saját gyerekei elkerülték a hosszútávú katonai szolgálatot." Milyen igaza van.
Zsusztina
2020. március 05. 21:00
A migrók elhajtásán a görög határ felé nem vitatkoznak egy kicsit sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!