Marketing: koronaburgert kezdett árusítani egy vietnámi étterem

2020. március 27. 07:55

A hamburger a koronavírus tüskés alakjára hasonlít.

2020. március 27. 07:55

Hoang Tung szerint a járvány idején sem szabad megfeledkezni a humorérzékünkről. A Vietnám fővárosában található étterem tulajdonosának lépéséről a Reuters számolt be. A hanoi-i étterem újfajta hamburgert kezdett árusítani, amely azonban csak formájában és tésztájában különbözik a többitől, a belekevert matcha tea maradt, és a töltelék is a régi: hús, saláta és egy kis paradicsom van benne. A szembetűnő az, hogy a hamburger a koronavírus tüskés alakjára hasonlít.

Tung szerint egy ilyen nehéz időben is tudni kell nevetni, ezért találták ki a koronaburgert. „Azzal, hogy a vírus alakú szendvicset elfogyasztja, olyan érzés lesz úrrá az emberen, mintha legyőzte volna a kórt ”– indokolja választását, amely meglepően sikeresnek látszik: naponta 50 darabot értékesítenek belőle.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2020. március 27. 11:24
nemsokára kitalálják a koronavírus alakú pekingi kacsát is.
Negue
2020. március 27. 10:42
Mit ne mondjak elég morbid, ráadásul rossz "üzenete" van. Csodálkozom, mert az ázsiaiaknak ilyesmihez van érzékük.
Takita
2020. március 27. 10:35
Gusztustalan!
szeekely
2020. március 27. 08:10
Hahaha! Ho apo gyermekei meg mindig a humoruknal vannak. Tovabbra is rohognek Amerikan. Trumpicsek feje mar tiszta kek, lattatok? Lol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!