Leáll a nemzetközi futball is

2020. március 13. 11:37

Az UEFA elhalasztotta a Bajnokok Ligája és az Európa Liga jövő heti mérkőzéseit.

2020. március 13. 11:37

Az Európai Labdarúgó Szövetség pénteken bejelentette: felfüggeszti a legfontosabb nemzetközi sorozat, a Bajnokok Ligája, valamint az Európa Liga meccseit. A kupasorozatok negyeddöntős sorsolásait sem tartják meg. Az indoklás szerint a sorozatban érintett országok koronavírus-járvánnyal kapcsolatban hozott korlátozó intézkedései miatt kellett meghozni a döntést. Egyúttal azt is bejelentették, hogy jövő keddre egy nagyobb egyeztetést hívnak össze, ott dönthetnek a folytatás időpontjáról.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2020. március 13. 16:35
Dupla vagy semmi? A gazdasági válság mellett már a jogainkat is korlátozhatják. A világkormány színre lépett?
Aerion
2020. március 13. 13:09
Még hónapokig is elhúzódhat ez az egész, addigra a nemzetgazdaságok sorra recesszióba süllyedhetnek, a lakossági tartalékok pedig kimerülnek, és még csak akkor következik majd a nemzetgazdasági ágazati szinten szétgyűrűző világgazdasági válság, miközben ősztől várhatóan ismét járvány lesz.
nick89
2020. március 13. 12:21
Forrás: Mandiner "Maszkban lévő rendőrök ellenőrzik a határforgalmat" Forrás: Kormánypropaganda "A maszk nem véd meg a vírusoktól." Ennyit a kormánypropaganda hitelességéről. Gyurcsányi ne röhögj, tőled is undorodik mindenki!
3M..
2020. március 13. 11:58
Nagyon gagyi ez a hiszti. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!