Károly herceg is koronavírusos

2020. március 25. 12:30

Erzsébet királynő legutóbb 13 napja találkozott vele.

2020. március 25. 12:30

A brit trónörökös, Károly wales-i herceg is megfertőződött a koronavírussal – írta a brit uralkodói ház információira hivatkozva a Euronews. A portál hozzáteszi, hogy a herceg állapotáról beszámoló szűkszavú közlemény szerint a 71 éves trónörökös enyhe tüneteket mutat. Károly herceg feleségét, Kamillát is tesztelték, de nála nem tudták kimutatni a fertőzést.

A wales-i herceg még március elején találkozott Albert monacói herceggel, akiről azóta megállapították, hogy megfertőzte a betegség, tehát lehetséges, hogy tőle kapta el. A Clarence House közleménye ugyanakkor leszögezi: nem lehet tudni, kitől kapta el a herceg a vírust, tekintettel arra, hogy számos kötelezettsége volt az utóbbi hetekben.

A wales-i hercegnek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Enyhe tünetei vannak, egyébként jó egészségnek örvend, és otthonról dolgozott az utóbbi néhány napban, ahogy mindig. A cornwalli hercegnőt szintén tesztelték, de ő nem kapta el a betegséget. A kormány és az orvosok tanácsának megfelelően a herceg és a hercegnő jelenleg önkéntes izolációban vannak skóciai otthonukban” – áll a közleményben.

A hírre reagálva a Buckingham-palota rögtön kiadott egy közleményt, amely szerint a királynő jól van, bár március 12-én találkozott rövid időre a wales-i herceggel. Hozzáteszik: az uralkodó követi a tanácsokat egészségével kapcsolatban, és a palota további kommentárt nem ķözöl.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. március 27. 01:34
1990 körül Fülöp hercegnek volt egy nyilatkozata: remélem, ha meghalok, egy veszélyes vírusként inkarnálódok majd, hogy megfékezzem a világ túlnépesedését.
Krupp Skya
2020. március 26. 06:53
Kamillával gyógyítható.
annamanna
2020. március 26. 01:10
"Meghalt egy 21 éves nő a COVID-19 miatt, nem volt más betegsége "Gyönyörű, jószívű unokahúgom, Chloe a COVID-19 fertőzésben hunyt el. Nem voltak egészségügyi problémái. Elképzelhetetlen fájdalmon megyünk keresztül." Az olasz gócpontban dolgozó orvosok is azt tapasztalják, hogy egyre több a fiatal beteg, és állapotuk általában súlyosabb is." http://www.ma.hu/vilagvege/342701/Koronavirus__Meghalt_egy_21_eves_no_a_COVID19_miatt_nem_volt_mas_betegsege
annamanna
2020. március 26. 00:17
Valahogy nem csodálkoznék, ha az egész családból csak Szutykos Kati maradna életben a járvány után. Véletlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!