Így harcolnak az enyveskezű politikusok ellen Romániában

2020. március 03. 15:09

Az asztalhoz ragasztották a kézfertőtlenítőt a román parlamentben.

2020. március 03. 15:09

Féltik az enyveskezű törvényhozóktól a parlament folyosójára kihelyezett kézfertőtlenítőt, ezért ügyesen leragasztották azt – írta meg a Főtér.ro. Egy, a román parlament folyosóján készült videó tanúsága szerint az épületben úgy próbálnak védekezni a koronavírus ellen, hogy kézfertőtlenítőt helyeztek ki a folyosó egyik asztalára, a palackot azonban az asztallapra ragasztották, nehogy valaki ellopja. Az eredeti román nyelvű csatornán megtalálható videót ide kattintva nézheti meg.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. március 04. 00:39
Drakula aranykupát tett ki a településeken. Bárki használhatta. Senki sem merte ellopni. Gyorsan és hatásosan felszámolta a már korábban is nagy bűnözést Havasalföldön. Drakula módszerei lehet, hogy nem voltak "igazságosak", viszont hatásosak voltak. Akit egyszer karóba húznak, még ha csak gyerek is, ő a büdös életében nem lop többet az halálbiztos.
Aerion
2020. március 03. 21:21
Így legalább momentumuk se lesz lopni. Bocs, a klotyóban leragasztották a szappant? És a WC papírt?
zakar zoltán béla
2020. március 03. 19:18
Az asztal még ott van? A felvétel 1 hetes?
Marcus Crassus
2020. március 03. 19:16
Azon gondolkodtam, hogy a románok miért hívatják magukat romániának, amikor közük sincs a "román"-okhoz, Roman Empire azaz római birodalomhoz. Havasalföld nem igazán volt a nyugat-római birodalom provinciája, de még bizáncé se nagyon, akik a maguk birodalmát "Imperium Romanum"-nak nevezték. Bizánc görög kultúrával, nyelvvel, identitással rendelkezett. A mai románia milyen kultúrával rendelkezik ? A cikkből kiderül..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!