Az olasz Bergamóban megteltek a krematóriumok

2020. március 19. 08:00

A hadsereg szállítja a koporsókat a többi régióba.

2020. március 19. 08:00

Egy szerda éjszakai, megrázó képet tett közzé a bergamói helyi lap. Az Eco di Bergamo arról számolt be, hogy nagyjábol hatvan holttestet a hadsereg éjjel más városokba, így Modena vagy Brescia városába szállított. Az ok a helyi krematórium telítettsége. A temetésekre később Bergamóban kerül majd sor.

Olaszország Bergamo tartományából a hadsereg viszi át a halottakat másik tartományokba – számolt be Matteo Salvini is a közösségi oldalán.

Posztjában azt írja „ez a keményen megedzett föld most is harcol a gonosz ellen”.

Salvini szerint az értük dolgozó közösségnek szüksége van az összes olasz ölelésére és támogatására. 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chitarino
2020. március 20. 08:05
A rák hátrafelé halad, a Tiéd előre haladjon... Nem gonoszság ez, csak önvédelmi reakció... Ezt biztosan megérted...
bagira
2020. március 19. 21:22
Merkel gyilkos politikai áldozatainak a koporsót nem győzik gyártani . https://www.youtube.com/watch?v=MkS051g6iRA
Marcus Crassus
2020. március 19. 15:31
A mai 15 perces imádságom az olaszokért mondom el.
Hesperia
2020. március 19. 11:50
Az "olasz Bergamóban" (mi az, hogy "olasz" Bergamo??? na mindegy) már a hétvégén "megteltek a krematóriumok", ugyanis a hasonló rémhíreket fogyasztó dél-itáliai ismerősök már hétfő délelőtt is ezen pörögtek. Nyilván az átlagos forgalomra tervezték őket, és igen, bizony, most haltak meg éppen legszerencsétlenebbek azok közül, akiket hirtelen, nagy számban 10-15 napja kórházba vittek Bergamóban. Plusz azok is, akik a normál "forgalom" szerint meghaltak, mert amúgy is meghaltak volna ebben az időszakban. Könyörgök, fejezzük már be ezt az olaszországi gyászkrónikát! Tessék körülnézni: lassan egész Európában hasonló a helyzet, mégse ömlesztik ide nekünk naponta a hasonló spanyol, német és francia "híreket".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!