Vesztegzár alatt a Sea Watch-3 és az Ocean Viking

2020. február 28. 20:49

A Sea-Watch német civilszervezet Twitter-bejegyzésben közölte, hogy két hétig nem hajózhatnak ki.

2020. február 28. 20:49

Vesztegzár alá helyezték az olasz hatóságok a Sea Watch-3 és az Ocean Viking civilhajókat pénteken. A Sea-Watch német civilszervezet Twitter-bejegyzésben közölte, hogy két hétig nem hajózhatnak ki. Az NGO diszkrimináló intézkedésre panaszkodott, amely szerinte kockára teszi a Líbiából tengerre kelő menedékkérők életét. A Sea Watch-3 csütörtökön kötött ki 194 illegális bevándorlóval a fedélzetén a szicíliai Messinában. A fedélzeten lévő ötfős orvosi csapat az olasz egészségügyi hatóságokkal közösen végezte el minden utason az új típusú koronavírus kimutatására szolgáló tesztet. A vizsgálatok nem mutattak ki fertőzöttet. Vesztegzár alá helyezték az olasz hatóságok a Sea Watch-3 és az Ocean Viking civilhajókat pénteken.

A Sea-Watch német civilszervezet Twitter-bejegyzésben közölte, hogy két hétig nem hajózhatnak ki. Az NGO diszkrimináló intézkedésre panaszkodott, amely szerinte kockára teszi a Líbiából tengerre kelő menedékkérők életét. A Sea Watch-3 csütörtökön kötött ki 194 illegális bevándorlóval a fedélzetén a szicíliai Messinában. A fedélzeten lévő ötfős orvosi csapat az olasz egészségügyi hatóságokkal közösen végezte el minden utason az új típusú koronavírus kimutatására szolgáló tesztet. A vizsgálatok nem mutattak ki fertőzöttet.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atomi
2020. február 29. 19:14
Az eu-ban már régóta de idéntől már Magyarországon is ha egy prostituáltat elszállásolsz vagy utaztatod, tehát elviszed egy darabig az embercsepészésnek és rabszolgakereskedés elősegítésének minősül. Az indexen olvastam. Több most folyó per átminősül prostitúció elősegítése helyett ( ami nem túl súlyos bűn ) emberkereskedelemnek. Ami min 10 év. Ezeknek az IGAZI rabszolgakereskedőknek meg mindent lehet. Senki meg se mukkan a nagy EU parlamentben. Sőt. Védik őket.
Bukik a Zorbán
2020. február 29. 17:34
Börtönkórházba a bolsevik terroristákkal amíg kiderül, hogy vírusosak -e. Addig pedig szervezzék meg a perüket.
Szerintem
2020. február 29. 14:54
"Az NGO diszkrimináló intézkedésre panaszkodott, amely szerinte kockára teszi a Líbiából tengerre kelő menedékkérők életét." -------- Szóljanak az embercsempészeknek, hogy tartsanak szünetet és senkit se lökjenek a tengerbe.
Jason Bourne
2020. február 29. 11:56
"szerinte kockára teszi a Líbiából tengerre kelő menedékkérők életét" Nem az intézkedés teszi kockára, hanem saját maguk hazardíroznak az életükkel, amikor túlterhelt gumicsónakkal meg egyéb lélekvesztőkkel nekivágnak a tengernek. A felelőség az övék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!