Koronavírussal fertőződött meg egy magyar a Diamond Princessen

2020. február 24. 15:27

A koronavírus miatt karanténba zárt Diamond Princess hajón három magyar tartózkodott, egyiküknél most pozitív lett a teszt eredménye.

2020. február 24. 15:27

Három magyar állampolgár, köztük egy zenész testvérpár tartózkodott a Japánban Jokohama kikötőjében karantén alá vett Diamond Princess hajón – erről számolt be Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Közülük ketten negatív eredményt produkáltak, egyikük viszont pozitív jelzést.  A japán hatóságok még a hajón elkülönítették.

Várhatóan két-három napon belül szállítják kórházba, vagy megfigyelésre, attól függően, hogyan fogja magát érezni – mondta az államtitkár. Jelenleg saját elmondása szerint jól van, nem köhög és nincs láza. 

(ATV)

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2020. február 24. 21:16
Én Fukushima óta már másként nézek a japán "precizitásra". Konkrétan a teszetosza bénult balfaszkodásra gondolok. Hát ez a hajó is a impotencia csúcsa. Megvárják amíg jól elterjed az utasok között a fertőzés, majd szélnekeresztik őket. Barmok!
Arimaspa
2020. február 24. 19:57
Itt lehet követni a járvány terjedését. https://coronavirus.app/map?mode=infected A Johns Hopkins University térképe nem elérhető már.
civis72
2020. február 24. 19:23
egy libsivel kevesebb
Nuttika
2020. február 24. 18:59
Gratulálok! Addig tartották őket összezárva, amíg el nem kapta. Most az a cél, hogy mindenki, aki a hajón dolgozott, fertőzött legyen?! Remélem felgyógyul az, aki elkapta, a másik két társa pedig nem fertőződtek meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!