Megtámadták a Kínából kimenekített emberek buszát Ukrajnában

2020. február 21. 14:16

Az erőszakossá vált tüntetésen a rohamrendőröket is be kellett vetni.

2020. február 21. 14:16

Mint arról már beszámoltunk, egy román faluban nem nézik jó szemmel az ott hűtőgépgyárat építeni kívánó kínaiakat. Úgy tűnik, hogy nem csak a románok, de az ukránok is fenntartással fogadták azokat az embereket, akik esetleg kapcsolatba kerültek a koronavírussal. A Euronews által közölt felvétel szerint erőszakba torkollott a koronavírus miatt Kínából kimenekített emberek elhelyezése elleni tüntetés Ukrajnában.

A videón azt látni, amint az ukránok rátámadnak a Vuhanból kimenekített embereket szállító buszokra. Ugyanakkor helyi információk szerint nem fertőzöttekről, hanem egészséges emberekről van szó. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közleményében arra kérte az embereket, hogy őrizzék meg az emberségüket, ne essenek pánikba, és ne dőljenek be a hisztériakeltőknek.

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2020. február 22. 10:17
Igazi ejropeeerek ezek az ukránok, javaslom ezt a felvilágosult és toleráns, nehezen manipulálható nép azonnali felvételét a NATO-ba, az EU-ba, valamint az ENSZ állandó tagjának is be kellene tenni...
legkisebbek közül
2020. február 22. 09:15
Egyre nagyobb intenzitású versenyfutássá alakul a kutatók és vírusok, baktériumok küzdelme. Átjáróházak az országok, most Kínában bukkant fel valami holnap másutt fog. Csak Kínából több százezer turista érkezik csak hazánkba, sokan keresztül utaznak Mo-on, több tízezren itt élnek, dolgoznak, s mások, nem kínaiak is millióan fordulnak meg az országban, akik szintén sokan másokkal érintkeznek Európa s a világ különböző pontjain. A fertőzések lappangási ideje különböző lehet a különböző járványok során, sokszor nem is érzékelhetők a tünetek vagy éppen elfedhetők. Valóban érzékelhető, a világban globálisan működő protokollokra is szükség lenne. S arra is fel kellene készülni, hogy mint ahogyan a kínaiknál is láthatók a kapkodások, fejetlenségek, nagyobb számú fertőzöttség esetén is működőképeseknek, irányíthatóknak kellene lenni adott folyamatok (elengedhetetlen az egészségügy megerősítése is, megfelelőbben priorizálva a figyelmet), s egyben az is érzékelhető, elengedhetetlen Európában az egymás iránti szolidaritás, mert kialakulhatnak olyan válságok, amelyek nem érzékelnek határokat s amelyek önmagában, hathatósan nemzeti hatáskörben nem kezelhetők hatékonyan.
legkisebbek közül
2020. február 22. 07:46
Ökológus a koronavírusról: erről is a klímaváltozás tehet! https://www.valaszonline.hu/2020/01/29/koronavirus-kina-garamszegi-laszlo-okologus-interju/ Amit játszunk, orosz rulett - hálózatkutató biológus vág rendet a klímavitában https://www.valaszonline.hu/2019/09/10/klimavaltozas-akademia-jordan-ferenc-interju/
Newman
2020. február 22. 04:28
Ott tombol az "EUROPAI DEMOKRÁCIA" már érettek egy kelet nyugat hábórúra!!! Ezek után köszönjük!!!! HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT MÉÉÉÉÉÉG EGY KICSIT, VÁÁÁRNI KELLLLLL! Akkor lesztek NATO-sok , ha az OROSZOK Cubába atomrakétákat telepíthetnek:))))!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!