Tonigol után Miha is a Liga jelöltje mögé állt

2020. január 23. 12:05

A Serie A legendás játékosai közül már ketten támogatják Lucia Borgonzonit a sorsdöntő vasárnapi szavazás előtt.

2020. január 23. 12:05

Vasárnap az olasz baloldali kormány szempontjából sorsdöntő szavazást tartanak Emilia Romagna tartományba, ugyanis a mostani koalíció egyik pártja, a korábban radikalizmusáról híres Öt Csillag Mozgalom (M5S) „eltűnhet” a politikai palettáról az előzetes várakozások szerint.

Vele ellentétben a korábbi koalíció másik tagja, a Liga rendkívül megerősödött, és a tartományi választások nagy esélyese lett. De valószínűleg nem jön rosszul, ha a calcio korábbi sztárjai is nyíltan kiállnak mellette: így valószínűleg nem szomorkodik, hogy a hírek szerint Luca Toni után Szinisa Mihajlovics is őt támogatja.

Már csak azért sem, hiszen ha jön Luca, akkor a győzelem sem maradhat el!

(Mandiner)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2020. január 23. 16:11
Mihajlovics súlyos beteg, leukémiás, bár úgy tűnik, jól halad a kezelése. Közben már van olyan progresszív, liberális kommentelő, aki a halálát kívánja az olasz fórumokon - csupán azért, mert a Mihajlovics a Legának szorít. https://www.ilprimatonazionale.it/cronaca/la-sinistra-mette-in-croce-mihajlovic-se-appoggi-la-lega-devi-morire-143202/
Kázmér Kacsa
2020. január 23. 15:53
Már pedig a liberálbolsevizmust föl kell szántani és sóval beszórni.
dakotasámán
2020. január 23. 13:17
"Tonigol után Miha is a Liga jelöltje mögé állt" a focisták sosem az eszükről voltak híresek, lásd zorbán, akinek annyi jön át a 21.századból, hogy stadionokat építsen.
cutcopy
2020. január 23. 12:17
Az olasz libsik nem fasisztáznak..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!