Melbourne levegője a legrosszabb a világon

2020. január 14. 07:30

A bozóttüzek füstje miatt több tűzjelző is megszólalt a városban.

2020. január 14. 07:30

Ausztrália második legnagyobb városában, Melbourne-ben és Victoria állam egyéb részein a legrosszabb a levegő minősége az egész világon a bozóttüzek miatt keletkezett füst és por okán – tudatták a helyi hatóságok kedden.

Melbourne-ben sorozatban második nap nyilvánították veszélyesnek a város levegőjét, és délutánra a világ legrosszabb adatait mérték a városban az IQ Air Quality Visual adatai szerint, amely globális levegőminőségi adatok összesít.

A füst és a por miatt az ausztrál nyílt teniszbajnokság edzőmérkőzéseit is le kellett fújni, és a selejtezőket is elhalasztották.

A bozóttüzek füstje miatt több tűzjelző is megszólalt a városban. A hatóságok arra kérték az embereket, hogy ha tehetik, ne menjenek ki a szabadba, mert a levegő jelenleg még a teljesen egészséges emberek számára is veszélyes. Dean Stewart a helyi meteorológiai intézettől azt tudatta, hogy szerdán várhatóan délnyugati szél érkezik a városba, amely némileg javít majd a helyzeten.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
argreened
2020. január 16. 01:46
M︆︆o︆︆︆o︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆n︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
protoutmie
2020. január 15. 19:44
M︆︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆i︆︆.︆n︆︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
seculo
2020. január 15. 16:03
M︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆.︆︆︆n︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
zenitaph
2020. január 15. 11:56
minek ezzel foglalkozni még?. a magyar kormánypárti sajtó már bebizonyította hogy az ausztrál bozóttüzecskék a szándékosan gyújtogató zöldek miatt alakultak ki és a zöldkommunistabolsevik háttérhatalom által vezérelt nemzetrontó természetkárosító ostoba liberális ausztrál politikusok szándékosan természetkárosító erdőszabályozása miatt, a klímaváltozás emlegetése pedig "balgaság". Mivel minden eddiginél több eső esik Ausztráliában mint eddig, ezért ha végre győz az illiberalizmus Ausztráliában sosetöbbé nem kell tartani az erdőtüzektől, virágozzon száz virág. Ezzel Magyarországon nem szükséges ennyit foglalkoznunk, mert csak összezavarja az embereket, a klímaváltozást megállítja határainknál a kerítés, a kerítésen belül meg klímabajnokok vagyunk. Mert Paks.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!