Fokozódott a keresztényellenesség Európában 2018-ban

2019. december 18. 16:54

Az Observatory a Tolerencia Nemzetközi Napja alkalmával hozta nyilvánosságra új jelentését, amelyben a 2018-as évre vonatkozóan Európa szerte több mint 325 keresztények elleni atrocitásról és hátrányos megkülönböztetésről számol be.

2019. december 18. 16:54

Ellen Fantini, az Observatory ügyvezető igazgatója a 60 oldalas jelentés kapcsán megjegyezte, „az incidensek, amelyeket a jelentés bemutat, az ellenségesség széleskörű mivoltát reprezentálják, amelyeket a keresztények hétköznapjaik során tapasztalnak: a vallási szabadságba való beavatkozás, a szülői jogok, a véleménynyilvánítás és a lelkiismeret szabadságának kifacsarásától, a fizikai erőszakon át, a templomok és temetők ellen elkövetett vandalizmusig. Az utóbbi években ráadásul a keresztény menedékkérők is különös nehézségekkel kerültek szembe Európában.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2019. december 18. 18:25
Sajnos a legtöbb ellenségünk itt házon belül van, nevezetesen az ateisták, gőgös hedonisták, liberálisok, félművelt "besserwisserek", lumpenprolik, gyökértelen kozmopoliták, magyargyűlölő EuSA pártiak.
Akitlosz
2019. december 18. 17:54
Na ezt sem Magyarországon mérték!
még fokozza
2019. december 18. 17:35
A keresztények vadászati kiállítást szerveznek. Fossák össze magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!