Benyújtotta lemondását Jeremy Corbyn

2019. december 13. 19:36

Le fog mondani a Munkáspárt vezetője a „megalázó este” után.

2019. december 13. 19:36

„Ezt szeretném. Islington North képviselője fogok maradni és büszkén fogom képviselni az ott lakókat” – jelentette be az elszenvedett választási vereség után Boris Johnson kihívója. A korábbi miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott „nagyon csalódott” a választási eredményt látva, és nem kívánja folytatni munkáját, mint a Munkáspárt vezetője és nem kíván jövőbeni kampányokban részt venni. Emellett bejelentette, hogy biztosítja, a Munkáspárton belül tárgyalásokat fog indítványozni, melyben megbeszélik a legfontosabb konklúziókat a választással kapcsolatban. „Egészen a helyreállítási időszak végéig még elvezetem a pártot, hogy biztosan sor kerüljön a megoldás megtalálására” – fogalmazott.

A metro.co még videót is megosztott Corbyn leköszönéséről:

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2019. december 15. 16:12
Ha ezek hatalomra kerülnek a kutyakiállításokról lopott kitűzőikkel és farsangi kalapjaikkal: isten irgalmazzon Angliának!
atila68
2019. december 14. 11:26
Valami ilyesmit vártam 2010 tavaszán itthon is.
áfonya
2019. december 14. 06:55
Az egykori gyarmat-birodalom nem teljesen veszett el, sok terület - bár nem az európai régióban fekszik, - ma is megmaradt brit uralom alatt! Ilyen például a Kajmán-szigetek, amik bár a Karib-tengeren vannak, mégis az Egyesült Királyság tengerentúli területeként - pénzügyi és sok más tekintetben - Európához tartoznak. És lehetne tovább sorolni azokat az offshore paradicsomokat, amik azért működhetnek, mert ezzel a kettős "helyzetükkel" tudnak játszani! Mindennek az elvesztése miatt küzd az egész európai elit a brexit ellen, ugyanis az angolokkal együtt, ezek az offsore szigetek is kilépnek az unióból!
Negue
2019. december 14. 02:16
"ALIG KERÜLT KORMÁNYRA BORIS JOHNSON, A MUNKÁSPÁRT MÁRIS ÚJ VÁLASZTÁSOKAT KÖVETEL" https://azonnali.hu/cikk/20190819_alig-kerult-kormanyra-boris-johnson-a-munkaspart-maris-uj-valasztasokat-kovetel Követelte. Megkapta. Reméljük így már elégedett. Mindenáron miniszterelnök akart lenni........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!