A vonat padlóján ülve tweetelt Greta, majd átült az első osztályra

2019. december 16. 10:40

Mégsem volt olyan kényelmetlen a vonatút.

2019. december 16. 10:40

Vonattal utazott haza Greta Thunberg a madridi klímacsúcsról. „Utazás túlzsúfolt vonatokon Németországon keresztül. És végre, úton haza!” – ezzel a szöveggel posztolt Greta a vonatpadlón üldögélve a Twitterre – írja a Welt

A képhez azonban a Deutsche Bahnnak is volt néhány hozzáfűzni való gondolata.

„Kedves Greta, köszönjük, hogy minket, vasutasokat támogatsz a klímavátozás elleni küzdelemben! Örültünk, hogy szombaton a 74-es ICE vonatunkkal utaztál. És mindezt 100 %-os ökoenergiával.

Még szebb lenne azonban, ha arról is beszámoltál volna, milyen barátságosan és szakszerűen szolgált ki téged személyzetünk az ülőhelyeden az első osztályon.”

A fiatal klímaaktivista később hozzátette: a Bázelből induló vonatuk kimaradt a menetrendből, ezért kellett a földön ülve utazniuk, az ülőhelyét pedig csak Göttingen után tudta elfoglalni. Thunberg szerint ez nem probléma, sőt, a túltömött vonatok szerinte épp azt mutatják, hogy egyre nagyobb az igény a vasúti utak iránt!

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2019. december 18. 23:01
Mi van kis klimaharcos Gréta vonatozunk és a klima? Ja, hogy már megvan a pénzmennyiség most már nem érdekes, most már lehet pihenni!!!
cosadi
2019. december 17. 21:24
https://mooxi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tango47
2019. december 17. 15:02
Örülök, hogy a német masiniszták még észnél vannak.
Harangláb
2019. december 17. 07:58
Vajon nekkora lehet a Csajszi ökológiai lábnyoma?!...Mert az arca az elég nagy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!