Súlyos buszbaleset Franciaországban

2019. november 03. 16:36

A Magyarországon jelenlévő Flixbus egyik Nagy-Britannia és Franciaország közötti járata balesetezett.

2019. november 03. 16:36

Harminchárom ember sérült meg, négyen közülük súlyosan vasárnap az észak-franciaországi Amiens térségében egy buszbalesetben. A buszban a sofőrrel együtt 33-an utaztak, sokan külföldiek. A rendőrség értesülései szerint sérültek között amerikai, orosz, spanyol, holland, ausztrál, brit és román állampolgárok is vannak.

Az illetékes francia prefektúra szerint a távolsági buszjáratokat üzemeltető Flixbus vállalat Párizsból Londonba tartó egyik járműve letért az autópályáról, és az oldalára fordult Estrées-Déniecourt település határában. A balesetről készült felvételeken az átfordult buszt lehetett látni, amelynek ablakai részben kitörtek.

A Courrier Picard helyi lap szerint a jármű egy kanyarban csúszott meg a nedves aszfalton, nekihajtott a szalagkorlátnak és úgy fordult az oldalára.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!