Megdöbbentő képek a chilei antifák tombolásáról

2019. november 14. 08:43

Égett a templom, összezúzták a szentek szobrait. Így mulat a szélsőbal.

2019. november 14. 08:43

A Chilében folyó szélsőbaloldali tüntetések közel húsz halottal jártak – írja a Magyar Nemzet. A maszkos randalírozók elmondásuk szerint a kormány ellen tiltakoztak, ám múlt szombaton új ellenséget találtak maguknak: a főváros, Santiago de Chile egyik templomát gyújtották fel.

Az antifák a templom belsejét is feldúlták, ikonokat, szobrokat tettek tönkre és törtek össze.

A chilei antifa hallatott már korábban is magáról, amikor egy keresztény menetben kisgyermekeket és öregeket támadtak meg és vertek össze.

Hogy pontosan mi történik most Chilében, azt majd megírják a szakértők és az elemzők. Csak reménykedhetünk benne, hogy nem lesz több áldozat.

Abban is csak bízhatunk, hogy a templomokat és a kegyhelyeket is békén hagyják. Éppen elég égett már le az utóbbi időben.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bátya62
2020. január 23. 09:26
Vérprolik. Most épp fekete ingben.
néhai Ch.Pilot
2019. november 19. 10:16
Az antifákat kellene úgy megcsonkítani, ahogyan ők a szentek szobraival tették. Meg lesz még ennek a böjtje. Jaj neked Chile!
adarclub
2019. november 19. 07:32
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
egyvilág
2019. november 18. 12:30
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről: http://egyvilag.hu/temakep/073.shtml Lásd benne a szélsőségekről írtakat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!