Kilép a demokraták elnökjelölési kampányából Beto O'Rourke

2019. november 02. 13:20

Visszalép a demokrata párti elnökjelöltségi versenytől Beto O'Rourke volt texasi képviselő.

2019. november 02. 13:20

Visszalép az amerikai elnökjelöltségért folytatott versenyből a texasi demokrata Beto O’Rourke volt texasi kongresszusi képviselő – írják az amerikai lapok. 

O’Rourke azzal indokolta döntését, hogy belátta: nincsenek meg a forrásai egy kampány végigviteléhez. Hozzátette: a párt és az ország érdekei azt kívánják, hogy egy jelölt mögé álljon be a Demokrata Párt. O’Rourke szigorúbb fegyvertörvényeket és a klímaváltozás komolyabb vételét hangsúlyozta kampánya során – írja a The Hill.

 

Beto O’Rourke márciusban kezdett kampányolni. A fő kérdés az volt, hogy a demokrata elnökjelöltségért indul, vagy republikánus szenátortársa, John Cornyn szenátusi helyét próbálja meg elhódítani 2020-ban. 

A demokrata elnökjelöltségért folyó harcból idén már egy tucatnyi induló esett ki. A három legmeghatározóbb esélyes Elizabeth Warren, Bernie Sanders és Joe Biden volt alelnök.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2019. november 02. 14:57
HAHAHA! cuck Sajnos visszatér majd. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!