Clinton: Elfogadhatatlan, hogy a brit kormány nem adja ki az orosz befolyásról szóló jelentést

2019. november 11. 21:59

Az egykori demokrata elnökjelölt nehezen tudja értelmezni azt, ami az Egyesült Királyságban történik.

2019. november 11. 21:59

Kinek hiszik magukat, hogy nem hoznak nyilvánosságra ilyen információkat, pláne egy választás előtt?” – mondta a Guardiannak Hillary Clinton annak kapcsán, hogy a Downing Street bejelentette: a választás előtt nem hozzák nyilvánosságra annak a parlamenti jelentésnek a tartalmát, ami a Brexit-népszavazásra gyakorolt orosz politikai befolyásról készült. 

Hihetetlenül meglepő és elfogadhatatlan, hogy a kormány nem hozza nyilvánosságra a jelentést” – jelentette ki Clinton, aki 2016-ban alulmaradt Donald Trumppal szemben az amerikai elnöki székért folytatott versenyben. „Elmondom, kinek hiszik magukat: azt hiszik, hogy ők azok a befolyásos erős emberek, akiknek kormányozniuk kellene” – mutatott rá Clinton. 

Hillary Clinton azt mondta: „Valaki azt mondta nekem: szállj le az oroszokról! De én erre azt feleltem: majd ha az oroszok leszállnak rólunk!” Clinton egyébként meg van győződve róla, hogy jó elnök lett volna, és nem zárta ki azt sem, hogy jövőre újraindul a címért. „Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elmozdítsam a jelenlegi elnököt a hivatalából.

Hillary Clinton kifejtette: nagyra tartja az Egyesült Királyságot, de most aggódik, mert nem tudja értelmezni azt, ami történik. „Most egy olyan elnökünk van, aki a diktátorokat szereti, és az ő segítségükkel csinál mindenfajta őrült dolgokat. Ezért most a britekre van szükség, hogy ők legyenek a józan a fél ebben az együttmáködésben” – mondta.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. november 12. 10:30
Idegroncs
IV. Fawkes
2019. november 12. 07:11
Ez hülye.
Peter8811
2019. november 12. 06:48
Nem adta ki? Na ezt is szopacsnak nevezik, mint a Monikáét csak neki jól esett.
Peter8811
2019. november 12. 06:44
Monika Lewinsky viszont kiadta a Klin Tóni befolyásról a jelentést, a blúzával meg a kifolyást bizonyította.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!