Alternatív módszerekkel védi a nyáját egy nyugat-tiroli gazda

2019. november 05. 08:47

Lámákat vetett be.

2019. november 05. 08:47

Egy nyugat-tiroli gazda különös módot választott arra, hogy megvédje juhait a farkasoktól – írja az Index.

Thomas Schranz két lámát is tart a pásztorkutyái mellett, abban bízik, hogy az akár két méter magasra is megnövő, nagyjából 150 kg súlyú állatok segítenek távol tartani a Olaszországból és Svájcból odakeveredő farkasokat. 

(A kép forrása: tirol.orf.at)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 11:06
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
betamás89
2019. november 05. 16:43
Miért nem próbálkozott Baranyi Krisztinával és Vadai Ágnessel?
flesh ripper
2019. november 05. 16:08
Az kérdi Farkas Farkas, Torportyánfi Csikasztól: "Igaz-e komám, hogy a láma, sonkája és aszűzpecsenyéje jobb, mint a szopós bárányé?" "Drága komám, még lámapecsenyét nem ettem, de ajánlhatom a guanakót, az alpakkát és a vikunyát. Különösen a májukat"- válaszolt Toportyánfi és sóváran vonítani kezdett. "Drága komám, mi lenne, ha ma átruccannánk Nyugat-Tirolba, egy jó kis lámakotlett-ebédre? - ajánlotta Farkas Farkas - "vinnénk Agyaras Ordast is magunkkal, ő aztán az igazi gourmand!"
OberEnnsinnen
2019. november 05. 14:47
A Soros-farkasok, civil vadállatok ellen mivel lehetne ilyen okos módszert találni? Ezek százszorta veszélyesebbek, ráadásul ők az emberekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!