Tapsvihar fogadta Carola Racketét az EP-ben

2019. október 03. 22:47

A Sea Watch 3 civil hajó kapitánya szerint meg kell teremteni az Európába jutás legális lehetőségét.

2019. október 03. 22:47

„Nem félek a felelősségre vonástól, mindig a kötelességemet teljesítettem” – fogalmazott a 31 éves nő.

Carola Rackete az igazságszolgáltatás „teljes eltorzulásnak” nevezte azt, hogy büntetőeljárás alá vonják az emberéletek mentését végző civileket.

Részletesebben itt olvashat az ügyről.

(MTI)

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2019. október 06. 18:52
Rackete terrorista, annak megfelelően kell bánni vele.
néhai Ch.Pilot
2019. október 06. 08:29
Ha az Európa-vesztő komcsik tapsviharral fogadták, akkor stílszerű leszek: szerintem kő-, vagy nyílzáporral kellett volna.
nemecsekerno_007
2019. október 05. 18:45
Inkább az abortusz-klinikákat vigyétek oda. Esetleg átalakíthatnátok a hajótokat ilyen klinikává. Meglátjuk melyik afrikai országban fogadnak kitörő örömmel :))))))
Tiszafa
2019. október 05. 14:32
Ide vezet egy elhibázott döntés. Salvininek nem lett volna szabad beengedni azt a hajót. Olasz vizeken le kellett volna foglalni a hajót. A legénységet és a kapitányt leszállítani és olasz földön eljárás alá vonni. Mindegy, hogy a liberális olasz bíróság majd elengedi őket, lényeg hogy nincsenek a hajón. A hajót meg visszavinni Afrika partjaihoz, ahonnan jött. A migránsokat partra tenni. A hajót meg átadni az ottani hatóságnak. És ha kell, akkor ezt háromszor is eljátszani, utána meg végleg elkobozni, oszt lehet pereskedni a tulajával úgy 15 évig, de addig se szállítanának vele migriket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!