Straight Pride-ot rendeztek Bostonban

2019. szeptember 02. 13:47

Milo Yiannopoulos volt a rendezvény legfőbb marshallja.

2019. szeptember 02. 13:47

Szombaton Bostonban tartották a Straight Pride nevű felvonulást, ami a heteroszexuális emberek számára szervezte a felvonulást – közölte az AP aznap. A Washington Post fotójának tanulsága szerint azonban melegek is felvonultak a rendezvényen.

Magát a rendezvényt ellentüntetések kísérték, emiatt kisebb összetűzések is kialakultak: a rendőrség közlése szerint 30 embert vettek őrizetbe, az intézkedések során négy rendőr szenvedett könnyebb sérüléseket.

A szervező a Super Happy Fun America nevű szervezet volt, amelynek a célja a rendezvénnyel az volt, hogy felhívja a figyelmet a heterószexuálisokra, akik szerintük mostanság elnyomott kisebbség lettek. Milo Yiannopoulos – aki konzervatív melegként határozza meg magát – a rendezvényen felszólalva úgy fogalmazott: „Itt az idő egy S-betűt adni az LGBTQ-hoz!”

A felvonulás során érintette az „egyenes” tömeg azt a középiskolát, ahol bátorítják a meleg fiatalokat, hogy vállalják fel magukat: az Emerson College diákszállásainál az orraikat az ablaküvegekhez nyomva tiltakoztak az iskola politikája ellen, amely szerint nincs szükség a heteroszexuálisok büszkeségére.

Az  ellentüntetők által többször elhangzott a „Free Palestina” szlogen. A felvonulásról videó is készült, ezt fent megtekinthetik.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2019. szeptember 02. 20:47
Azért nagyokat pislogtam mikor azt hiszem egy leszbi lóbált egy olyan táblát, hogy "tegyük ismét buzivá Amerikát". Érdemes megnézni a videót. Ezek hisztériáznak azok, hogy bántják őket, aztán magukból kikelve ordibáltak, mint az állatok, amikor a normálisak is vonultak egyet. Remélem ennek lesz folytatása. Elég volt a degeneráció erőszakos és agresszív terjeszkedéséből.
I_Isti
2019. szeptember 02. 19:23
"Az ellentüntetők által többször elhangzott a „Free Palestina” szlogen." Még jó, hogy nem free Saudi-Arabia, az még olyan hely, ahol nagyon jó melegnek lenni! Egyébként Monty Pythonék sem találtak ki ennyire abszurd hülyeséget, mint amilyen sík kreténség az lmbtq lobbi nyomulása mostanában...
kisgul
2019. szeptember 02. 17:35
Az ellentüntetők miért nem toleránsak? Azt elvárják másoktól, hogy őket tolerálják, szabadon vonulgassanak, de vice verza is kéne működjön!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!