Kioktatta Varga Juditot egy liberális EP-képviselő

2019. szeptember 16. 13:08

„Ne játssza a mártírt!” – írta Varga Judit Twitter-oldalára Sophie in 't Veld.

2019. szeptember 16. 13:08

A magyar igazságügyi miniszter Twitter oldalára töltött fel egy képet és pár sort arról, hogy mit gondol a hetes cikkely miatti brüsszeli meghallgatásról.

Varga Judit a posztban azt írta: „A tények a mi oldalunkon állnak. Megvédjük Magyarországot!

 

 

A holland liberális EP-képviselő, Sophie in 't Veld nem hagyta szó nélkül a bejegyzést, így válaszolt:

„Nem a tömeges bevándorlás ellenzése miatt állítják önöket »pellengérre«, hanem az emberi jogok megsértése, a jogállamiság leépítése és az uniós jog megsértése miatt. Ne játssza a mártírt!”

 

 

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prince of Absurdistan
2019. november 24. 09:57
"You are not put “on pillory” for rejecting mass immigration," ...majd elmondja ugyanazt liberális újbeszélül: "but for violating human rights" Magyarul nem azért vagyunk pellengérre állítva, mert a bevándorlás ellen vagyunk, hanem azért vagyunk pellengérre állítva, mert nem engedjük be őket tömegesen. Ezzel ugyanis állítólag egy vagy több tételesen soha meg nem nevezett emberi jogukat megsértjük. Értitek.
syphax
2019. október 02. 14:43
Egyébként KUSS és FOGD BE A MOCSKOS POFÁD!
syphax
2019. október 02. 14:40
Veld PICSA! Nyald ki minden magyar seggit--mártiromkodva vagy anélkül bazzdmeganyád te állat!
toef36
2019. október 01. 12:59
Bizonyára nehéz elviselni, minthogy Varga Judit nagyon okos nőszemély- nemcsak mutatós. Ez a görnyedt birka képernyőt sem érdemel. minként Dobrev Kálrika sem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!