Negyedik lett a női vízilabda-válogatott

2019. július 26. 11:14

Az ausztráloktól szenvedett vereséget Bíró Attila együttese.

2019. július 26. 11:14

 

A negyedik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon: Bíró Attila együttese a pénteki bronzmérkőzésen 10-9-es vereséget az ausztrál csapattól.

A magyar együttes, amely az elődöntőben a spanyolokkal szemben maradt alul, nem szerzett olimpiai indulási jogot a Koreai Köztársaságban zajló viadalon.

Erre legközelebb a januári, hazai rendezésű Európa-bajnokságon lesz lehetősége, melyen egy kvótát osztanak ki.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2019. július 26. 16:07
A női vízilabdázóknak kisebb és könnyebb labdával kellene játszaniuk, akkor sokkal látványosabb, élvezetesebb meccsek lennének.
Teringettét
2019. július 26. 11:24
Ettől mi még nagyon szeretünk titeket, ne búslakodjatok!
A teremburáját
2019. július 26. 11:22
Érthetetlen amit ezek a lányok művelnek a vízben! Butaság-gyávaság-bizonytalanság keveréke! Ennyi helyzetet mint ma is, nem lehet büntetlenül elpuskázni. Az más tészta, hogy ma is elnézték a bírók az ellenfél alattomos játékát, a vízalatti nyilvánvaló obstrukciókat. A magyar csapatnál koncepcióváltás kell legyen, az európai bajnokságon (itthon!), ha kiakarnak jutni az olimpiára s nem szabad az egyetlen bombázót (Szűcs) kihagyni a keretből. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!