Letartóztattak egy férfit a Krétán meggyilkolt amerikai tudós ügyében

2019. július 15. 18:38

A gyilkosság miatt tíz embert hallgattak ki a görög hatóságok.

2019. július 15. 18:38

 

A 27 éves férfi is egyike volt a hatóságok által kihallgatott személyeknek. Azt egyelőre nem tudni, milyen kapcsolatban állhatott a meggyilkolt amerikai molekuláris biológussal.

Suzanne Eaton holttestét múlt hétfőn este találták meg egy ember alkotta alagútrendszerben, Hanía tengerparti város kikötője közelében, mintegy 10 kilométerre attól a helytől, ahol utoljára látták július 2-án. A tudós egy konferenciára érkezett a népszerű üdülőszigetre.

Holttestére két helyi lakos bukkant, akik a második világháborúban a Krétát megszálló nácik által használt bunkert akarták felfedezni. A The Greek Reporter szerint a nő testét zsákvászonba csavarva találták, ebből már arra következtettek a görög hatóságok, hogy gyilkosság történt. 

 A boncolás során megállapították, hogy Eatont megfojtották, de más traumára utaló nyomot nem találtak.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2019. július 15. 21:08
https://www.keeptalkinggreece.com/2019/07/15/suzanne-eaton-man-arrested-farmer/
Akitlosz
2019. július 15. 18:52
Na vajon ki lesz nyomozva ez az ügy publikusan vagy sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!