Lemerült egy szabadulóművész a Gangeszba, azóta nem látta senki

2019. június 17. 10:19

„Ha sikerül kiszabadulnom, csoda lesz. Ha nem sikerül, tragédia.”

2019. június 17. 10:19

Teljesen leláncolva, üvegkabinba zárva merült a Gangeszba vasárnap egy indiai szabadulóművész, hogy megmutassa, milyen gyorsan tud onnan kijönni, ám többé nem bukkant fel a vízből, azóta is keresik – jelentette be a rendőrség.

Csancsal Lahirit, az Indiában Mandragóra mágus művésznéven ismert mutatványost egy daru emelte fel kabinostul és engedte le a folyóba, miközben családtagjai, a média képviselői és a rendőrök a parton figyelték. A negyvenéves férfi azonban nem bukkant fel a vízből. A rendőrség kiadta a parancsot a keresésére, egyelőre nem jártak sikerrel. „Folytatjuk a keresést” – közölte az AFP-vel az egyik családtag.

A merülés előtt Lahiri elmondta, hogy 21 évvel ezelőtt már végrehajtotta ugyanezt a mutatványt ugyanott. „Egy üvegkabin belsejében voltam leláncolva, a Hovrah hídról dobtak a folyóba. 29 másodperc alatt szabadultam ki” – magyarázta a mutatvány előtt az AFP-nek. Elismerte, hogy ez alkalommal nehezebb dolga lesz. „Ha sikerül kiszabadulnom, csoda lesz. Ha nem sikerül, tragédia” – tette hozzá.

Lahiri 2013-ban már megpróbálta megismételni a szabadulást a Gangeszba engedett dobozból, de a kísérlet botrányba fulladt, mert a közönség észrevette az ajtót a szerkezeten.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zanzi bár
2019. június 18. 13:54
No, az indiai hatóságok bejelentették, hogy megtalálták a szabadulóművész holttestét a produkciótól vagy 2 km-re.
Cassi
2019. június 18. 11:11
Bokros Lajost, a másik nagy túlélőművészt nem látta valaki? Két hónapja bejelentette, hogy a MOMA-nak vége, azóta nem látta senki.
crydog
2019. június 17. 23:13
Ha a kabint uresen huzta fel a daru, akkor csak kiszabadult nem? A produkcio sikeres volt >D Minden bizonnyal uj eletet kezdett valahol..:D
csehov
2019. június 17. 21:02
Ha sikerül kiszabadulnia - mint maga a kifejezés mutatja - az a siker, ha nem akkor sikertelenség. Ennyi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!