Luxemburg és Írország meleg vezetői párjaikkal kirándultak

2019. június 24. 09:21

Közös hétvégi kirándulást szervezett a két politikus és párjaik, négyesben.

2019. június 24. 09:21

Írország és Luxemburg – a két állam, akinek nyíltan meleg kormányfője van – vezető közös hétvégi kirándulást szerveztek párjaikkal, négyesben. Az eseményről Xavier Bettel Instagram-oldalán több fotóval is beszámolt. 

„A hétvége legcukibb képei” – számolt be az eseményről a Humen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Showing our friends ⁦ @leovaradkar ‬⁩ & Matt our beautiful @villedeluxembourg ‬⁩ XB

Xavier Bettel (@xavier.bettel) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And visit @mudamlux and #3eechelenfortthüngen

Xavier Bettel (@xavier.bettel) által megosztott bejegyzés,

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaczor Király
2019. június 25. 21:00
Tisztelt Szerkesztőség! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tervezik megnyerni a kulturkampf-ot, ha az ellenség szótárát használják? Értem én, hogy nem lehet leírni azt, hogy b*zi, de a "meleg" helyett igazán leírhatnák, hogy szodomita. Hagyják meg az újbeszélt a hanyatló nyugat ópiumának!
duzur
2019. június 25. 09:20
Itt is látszik, hogy milyen felháborítóan közönséges alakok ! Bezzeg csak Boris Johnson-ékhoz hívták ki a rendörséget...
thefzj
2019. június 24. 20:23
- az a nép is nyomorék - és nem valamiféle "haladó" - gondolkodású,aki egy fajfenntartásra képtelen, nyomorék buzit megválaszt miniszterelnöknek
thefzj
2019. június 24. 20:20
-két alapvető életfunkció van,az önfenntartás,és a fajfenntartás - nyilvánvaló,hogy egy otthongondozásra szoruló,önfenntartásra képtelen nyomorékot senki nem választ meg semmire - akkor egy fajfenntartásra képtelen nyomorék,hogy lehet miniszterelnök!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!