Élőben követheti a normandiai partraszállást

2019. június 06. 09:49

Rendhagyó közvetítésben elevenedik meg a történelem.

2019. június 06. 09:49

Folyamatosan frissülő hírfolyamban követheti a Euronews oldalán a normandiai partraszállás eseményeit. A hírportálon lépésről-lépésre, teljes pontossággal nézheti végig mi történt 1944. június 6-án Franciaország partjainál.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. június 06. 22:14
Kit érdekel? A végét úgy is tudjuk. Miért nem inkább Hannibál Alpokon való átkelését közvetítik?
Harangláb
2019. június 06. 20:54
Nekünk semmivel nem lett jobb, hogy Churchill odadobott minket koncként Sztálinnak, mint ha a németek nyertek volna...
korona
2019. június 06. 18:28
jav: olyan > olyanok
korona
2019. június 06. 18:25
Hatalmas és szándékos naivitás, de szánalmas is zsidó oldalról azzal etetni a kissé tájékozottabbakat, hogy ez az oly sok emberáldozatot követelő esemény valamiféle ellenség legyőzésére irányult. Én, akinek ilyeneket kellett egy életen át hallgatnom, undor fog el, hogy mennyire hülye és másrészt aljas az ember. Kaufman: Germany must perish ? Aztán a mai média kutatása alapján, meg egy halom könyv, dokumentum átböngészése után kiderült, hogy nem a németek kezdték egyik VH-t sem, hogy Hitler nem maga az ördög, voltak és vannak nála sokkal ördögibb ördögök. Ha sok mindent tudunk a világról, akkor elvszik a tisztelet mindenki olyan iránt, akik valaha hajlítgatták a történelmet. Ez az egész egy hatalmas USZÍTÁS. Nyilvánvaló, hogy azok ellen, akik nem hajlandók elfogadni a PINDÁR (Rothschild) akaratát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!