Szakértő: Venezuelában felkelés zajlik

2019. május 04. 09:07

A hadsereg döntheti el hamarosan a venezuelai helyzetet Rákóczi István szakértő szerint.

2019. május 04. 09:07

Felkelés zajlik Venezuelában, amit a hadsereg dönthet el; mondta Rákóczi István, az ELTE Latin-Amerika tanszékének vezetője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A tanszékvezető elmondta, a Nicolás Maduro elnök elleni tüntetéseknek már majdnem 300 halálos áldozata van, de a hadsereg továbbra is kitart mellette.

Hozzátette, Maduro a hadsereg vezetői közül többeknek a kormányba is pozíciót kínált: „Ilyen értelemben van egy hozzá kötődő réteg a politikai elitben és van egy hozzá kötődő réteg a mélyszegénységben is."

(MTI)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2019. május 04. 12:15
az oroszoknak Ukrajna kell, leszarják ők a venezuelai csődtömeget..DDDDD erre várnak az amcsik és minden különösebb fejtorna nélkül beáldozzák majd a negyven milliós ukrán csődtömeget .
3M..
2019. május 04. 09:56
Európában ezt, külföldi hatalmak által szított puccsnak hívák. Szebb Jövőt!
JMoflicheque
2019. május 04. 09:48
Felkelést szeretne látni a "média", de remélem a venezuelaiak kitartanak kubai mintára!!!
polnemkor
2019. május 04. 09:20
Nem, kedves Rákóczi István, Venezuelában semmilyen "felkelés" nem zajlik, kizárólag egy a cia által szervezett puccskísérlet. A 300 halottat meg végképp nem tudom honnan szedte, még a legvadabb gyarmatos propagandisták is csak néhány sebesültről és egy vagy kettő állílagos halottról beszélnek. Nem kell túllihegni. Vagy van az pénz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!