PC-ellenes hadjáratba kezdett John Cleese

2019. május 30. 09:56

Szórja az érzékenyeket felháborító PC-ellenes és ironikus kiszólásait a Monty Python veterán sztárja a Twitteren.

2019. május 30. 09:56

Miután a Monty Python legendás, veterán sztárja a minap újra felidézte régi szavait, miszerint London már nem angol város többé; s kijelentette azt is, hogy azért támogatja a Brexitet, mert nem akarja, hogy brüsszeli bürokraták építsenek szuperállamot, az őt emiatt betámadókra kezdett reagálni a Twitteren.

Egy őt támadó tweetre úgy válaszolt: „Azt gyanítom, bocsánatot kellene kérnem a gyerekkori angol neveltetésem miatt, de valahogy nyugodtabbnak, udvariasabbnak, humorosabbnak, kevésbé bulvárosnak és kevésbé pénzorientáltnak találom, mint azt, ami annak a helyére kerül”.

A Londont kritizáló szavaira érkezett negatív reakcióra úgy válaszolt: „Ha szeretnéd megkérdezni számos külföldi barátomat, akik ilyennek látják Londont, szívesen összekötlek velük”.

Nevis

Arra a kritikákra, hogy miért is költözik a karibi Nevis szigetére, úgy válaszolt: „Érdekelheti azokat az embereket, akik szerint Londonnal kapcsolatos megjegyzéseim rasszisták és nem a kultúrára vonatkoznak, hogy miért is szeretem az időmet Nevisen tölteni. Nevisen kiválóak a rasszok közötti kapcsolatok, nagyon képzett a lakossága, és nincs jele a politikai korrektségnek, nem látni Rupert Murdochot, lelkiismeretesek a jogászok, nyugodt és humoros az élet, mélységesen szeretik a krikettet és teljesen hiányzik a késelős bűnözés. És természetesen gyönyörű az időjárás”.

Hozzátette azt is: „Nevis nem a piszkos orosz pénzek tisztára mosásának világközpontja”.

Saját adófizetését firtató kritikákra azt mondta: „Miután 53 évig fizettem a legmagasabb szintű adókat Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, úgy érzem a 80-hoz érve, hogy pár évre szabad kivonulnom”.

Legújabb tweetjében pedig arról ír: „Azt hiszem, legitim az egyik kultúrát jobban kedvelni a másiknál. Például én azt a kultúrát kedvelem, amelyik nem tolerálja a női nemi szervek megcsonkítását. Ez rasszizmus lesz azon lézengőknek, akik alig várják, hogy valaki megbántsa őket?”

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. június 01. 01:54
"Nevisen kiválóak a rasszok közötti kapcsolatok" https://www.youtube.com/watch?v=pat2c33sbog
Akitlosz
2019. május 30. 20:17
Igaza van, de sok értelme nincsen leállni a PC sekkel vitatkozni. Őket úgysem győzi meg. Másokat meg nem kell meggyőznie, a többiek úgyis szintén tudják.
Bástyaelvtárs
2019. május 30. 17:27
egyetlen mondatával sem értek egyet, de fontos, hogy elmondhassa a véleményét és minél többen hallják! Éljen a sajtószabadság, nyomjad John! :)
Anti-liberális
2019. május 30. 17:10
Mindig is kedveltem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!