Nem igazán brit egy tank, ha nincs benne teafőző

2019. május 14. 16:55

A háború után már olyan tankokat gyártottak, amelyekben szériafelszerelés a teafőző.

2019. május 14. 16:55

A britek számára a délutáni tea elengedhetetlen. A második világháború egyik kellemetlen élménye volt a brit tábornokok számára, hogy a katonák gyakran elhagyták tankjaikat, hogy elfogyasszák a jól megérdemelt teájukat, ez pedig nem volt veszélytelen – írja az Index Ma is tanultam valamit című blogján. A probléma kiküszöbölésére a háború után már olyan tankokat gyártottak, amelyekben szériafelszerelés a teafőző.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Természetes Orbánizmus
2019. május 14. 23:50
Index = liberális migráns párti FAKE NEWS!
Rasdi
2019. május 14. 20:49
érdekes a tank felirata, amely szerint a szexet akarják teával pótolni. "Make tea not love"
annamanna
2019. május 14. 18:16
"a páncélos egységek által elszenvedett veszteségek 37 százaléka olyankor következett be, amikor a személyzet a harckocsin kívül tartózkodott." Ebből következően minden tank szériafelszerelése a vécé.
sersem4
2019. május 14. 18:13
Beépített víz forralóra gondolnak az elvtársak? Az alkalmas a dehidratált élelmiszerek harctéri elkészítésére is, amely már az összes létező hadseregben alap. Micsoda meglepetés, nem csak a tanknak kell az üzemanyag, hanem a személyzetnek is....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!