Harry herceg és Meghan hercegnő elárulta gyermekük nevét

2019. május 08. 17:59

Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

2019. május 08. 17:59

Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hétfőn született fiát. A hercegi házaspár szerda délután jelentette be, hogy milyen neveket választott a csecsemőnek.

Néhány órával korábban a világ először láthatta a kétnapos gyermeket, akit szülei mutattak meg a kameráknak windsori rezidenciájukon. A szerda délután nyilvánosságra hozott nevek közül egyik sem szerepelt a londoni fogadóirodák által eddig favoritnak tartott lehetőségek között. Az országos fogadóhálózatok az Alexander, a Spencer, az Arthur és a James keresztneveket kínálták fogadásra a legnagyobb valószínűséget jelző kiírásokkal, vagyis a legkisebb nyereményígérettel.

(MTI)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. május 11. 11:36
Kirúgta a BBC a rádióst, aki egy felöltöztetett csimpánz fotójával viccelt a hercegi pár újszülöttjén https://444.hu/2019/05/09/kirugta-a-bbc-a-radiost-aki-egy-feloltoztetett-csimpanz-fotojaval-viccelt-a-hercegi-par-ujszulottjen
Én vagyok a többség
2019. május 10. 11:52
Tök mindegy, hogy hívják a gyereket ha a nagyanyja bőrszíne és göndör haja jön majd elő nála. Ha elmennek vendégségbe hozzájuk az angol arisztokraták , nehogy majd neki adják a kabátjukat az ajtónál, mondván jéé egy inasfiú.
Budai Katalin
2019. május 10. 00:39
Aki nem született hercegi családban, az nem hercegNŐ, hanem hercegNÉ. Meghan Markle is hercegNÉ és nem hercegNŐ. Egy született hercegnek a felesége.
DrPepper
2019. május 09. 11:01
Árulók! Hogy tehettek ilyet szegény gyerekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!