Az EU kezd egy rózsaszín Szovjetunióvá válni

2019. április 07. 13:20

A britek – mint mindenki más, aki ellenzi a határok eltörlését és a tömegbevándorlást –, komoly propagandával néznek szembe. Az utcai demonstrációkat pedig közvetlen vagy közvetett módon de éppen a Soros által pénzelt szervezetek támogatják. Csere Ivett interjúja Rachel Ehrenfelddel.

2019. április 07. 13:20
Rachel Ehrenfeld

„Az előbb említette Jean-Claude Junckert. Őt miért látta örömmel a plakátokon Soros mellett?

Azért mert ezek a plakátok pontosan bemutatják azt, hogy Soros és Juncker, az Európai Bizottság elnöke valójában nagyon hasonló politikai program mögé álltak be. Mindketten támogatják a tömeges bevándorlást az európai kontinensre – beleértve Magyarországot – és a határok eltörlését is. Ezzel pedig nem más a céljuk, minthogy aláássák a nemzetállamok szuverenitását.

Ha ők egy oldalon állnak, ki van velük szemben?

Egyrészt az Európai Bizottság által megszabott irányvonallal szembeni harcok élvonalában ott áll az önök szókimondó miniszterelnöke, Orbán Viktor. Úgy tűnik, hogy ő lett egyben az egykori kommunista államok (Visegrádi négyek csoportja) részéről jelentkező ellenállás fő képviselője is.

Másrészt azok, akik nyíltan szembemennek a határok ellen harcoló progresszív baloldallal és Sorossal is. Ilyen Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, valamint Donald Trump amerikai elnök is. Szintén nem szabad elfeledkezni a brit emberek többségéről, akik megszavazták a Brexitet. A britek – mint mindenki más, aki ellenzi a határok eltörlését és a tömegbevándorlást –, komoly propagandával néznek szembe. Az utcai demonstrációkat pedig közvetlen vagy közvetett módon de  éppen a Soros által pénzelt szervezetek támogatják.”

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2019. április 08. 22:42
Vörös az már. Nyolc kommunista pártnak van képviselője a parlamentjében. Ahelyett, hogy bitófán lógnának.
balbako_
2019. április 08. 06:22
Pontosan így van!
áfonya
2019. április 08. 03:12
Eu kezd náci birodalommá alakulni amerikai háttértámogatással ismét német vezetés alatt , vörösök besegítenek , végül Európát felosztják egymás közt .
Lion
2019. április 07. 21:54
Kezd? Részben már az. Élén az Isiászossal. Nem így képzelték el anno amikor kitalálták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!