Manfred Weber: A fő pillér egy erős Európa

2019. április 04. 10:32

Az Európai Néppárt listavezetője szerda este tartotta kampányindító beszédét Brüsszelben.

2019. április 04. 10:32

Manfred Weber szerda esti beszédében erős és nagyvonalú Európát ígért. Kampányának két főtémája a biztonság és az innováció lesz. Emellett kiemelte, fontosnak tartja a külső határok megerősítését is – írja a Euronews.

A fő pillér egy erős Európa. Ez vonatkozik a terrorellenes harcra és a kötelező adatcserére azon ügynökségek között, amelyek a terrorizmus ellen küzdenek, valamint a titkosszolgálatok közti együttműködésre. Sajnálom, de a »szigorúan titkos« nem jelenthet a jövőben kisebb biztonságot. Ez a mai helyzet, és mi egyeztetünk a titkosszolgálatok együttműködéséről. A határőrizetnél sikerült elérnünk pár dolgot az utóbbi napokban, különösen a Frontex megerősítését, de már bocsánat, az nem elég, hogy tízezer fősre bővítik a Frontex létszámát 2027-re, ez elfogadhatatlan” – fogalmazott a Néppárt csúcsjelöltje.

Manfred Weber beszédében kitért a környezetvédelem fontosságára is. 2050-re az ipari létesítmények széndioxid kibocsátását nullára csökkentené.

(Euronews)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rivulus
2019. április 05. 13:36
Ohne Soros Georg!Ohne sozialismus!
Borpásztor
2019. április 04. 16:09
Mi a makk van ezekkek az arabokkal meg liberálisokkal? Mindeggyik ugyanúgy tartja fel a mutatóújját. Egy követ fújnak? Egy az ideológia és a gesztustár?
NTLLK
2019. április 04. 15:39
Először nemzetállamokra bontották Európát. Szétbontották az angol birodalmat. Majd nemzetekre bontották Jugoszláviát. Koszovót kalaplengetve önállósították, a valós helyzet megerősítésével! Szlovákia a szabadságba menekült a csehek elől. Most meg MIIII VAAAAN????
puszika
2019. április 04. 15:28
Olyan mint a kommunisták!! ÍGÉRNI MÁR Ő IS TUD!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!