Benzines palackokkal akart bejutni egy férfi a New York-i Szent Patrik katedrálisba

2019. április 18. 07:24

A kifejezetten zavart idegállapotban lévő férfinál gyufát is találtak.

2019. április 18. 07:24

A New York-i Szent Patrik katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines palackkal akart bejutni a templomba – tette közzé a New York-i érsekség.

A későbbi rendőrségi közlemény szerint a kifejezetten zavart idegállapotban lévő férfinál gyufát is találtak. Dulakodásra nem került sor, a férfi megadta magát a rendőröknek. 

A New York-i rendőrség terrorelhárító részlegének vezetője, John Miller szerdán későn este sajtótájékoztatón elmondta: az incidens helyi idő szerint valamivel este nyolc óra előtt történt, amikor a templom csaknem tele volt. A férfi bejutott a katedrális ajtaján, de a biztonsági őrök ott feltartóztatták és hívták a rendőröket. Közben a két palackból némi benzin ömlött a templom kövezetére.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2019. április 18. 11:18
Einzelfall. Ez is.
zakar zoltán béla
2019. április 18. 10:53
Kazy Modo II.
koronaszepe
2019. április 18. 09:29
Sajnos az ilyen tragikus balesetek mindig kiváltanak ilyen utóhatást az erre fogékony, beteg emberekben. Erre figyelni kell egy ideig!
abszurd
2019. április 18. 09:18
Elszigetelt eset...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!