Botrány: tojást kapott egy ausztrál szenátor a fejére

2019. március 16. 14:20

A politikus a muszlim közösségeket hibáztatta a christchurch-i terrortámadás miatt.

2019. március 16. 14:20

Letartóztattak egy 17 éves fiút, miután egy rendezvényen szétcsapott egy tojást Fraser Anning, jelenleg független ausztrál szenátor fején. 

Fraser Anning komoly felháborodást keltett Ausztráliában és Új-Zélandon, miután a christchurch-i terrortámadással kapcsolatban olyan nyilatkozatokat tett, amelyekben a migráció mellett a muszlim közösségek felelősségét is firtatta a tragédia miatt. Anning például azt írta ki a Twittere: „Van valaki még mindig vitatja a muszlim bevándorlás és az erőszak közötti kapcsolatot?" 

A szenátor hasonló gondolatokat osztott meg egy Moorabbinban zajló eseményen,  amikor a 17 éves kamasz szétcsapta a tojást a fején, a szenátor erre pedig lepofozta. 

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök elítélte Fraser Anning szenátor kijelentéseit, mivel azok „megdöbbentőek és csúnyák, semmi helyük Ausztráliában"

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2019. március 19. 12:07
tipikus sunyi, hátulról támadó plenyós
Biivisz
2019. március 18. 12:31
„... elítélte a szenátor kijelentéseit, mivel azok megdöbbentőek és csúnyák, semmi helyük Ausztráliában" Ütős, cáfolhatatlan érvek! (Épp csak az "Ausztráliai értékek" hiányoznak.) Ahogy megszokhattuk az utóbbi időben a ballibbantaktól.
Természetes Orbánizmus
2019. március 17. 08:44
Kimondta az igazságot itt van egészbe! https://pbs.twimg.com/media/D1rWsCPUYAExYHA.jpg
Lotti
2019. március 16. 22:42
Politikusnál ritka. Ez a szenátor ellenben rögtön és helyesen reagált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!