Teljes az Iszlám Állam megsemmisülése

2019. március 22. 18:45

A Fox News értesülései szerint az utolsó ellenőrzésük alatt lévő szíriai várost is felszabadították a koalíciós csapatok.

2019. március 22. 18:45

Baghúz – ez volt az a falu, amit hetek óta ostromoltak a kurd-arab erők, de péntekre a védők utolsó ellenállási gócát is felszámolták – jelentette az amerikai hírcsatorna a honlapján. Hozzáteszik: az év elején még több mint hatvanezernyi dzsihadista legtöbbjét különböző táborokban tartják fogva a sivatagokban..

Napokkal ezelőtt Trump amerikai elnök már arról tvittelt, hogy közel a győzelem, a vallási terrorállam utolsó katonáit is semlegesítik, azonban a időközben kiderült, sokkal jobban beásták magukat a dzsihadisták, minthogy könnyedén számolják fel az ellenállásukat.

Szakértők egyébként arra figyelmeztetnek: ha a föld felett meg is szűnik a harci ereje, földalatti mozgalomként még sokáig számolni kell az Iszlám Állammal mint biztonsági kockázattal.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2019. március 23. 06:32
Hát..azért erre ne tegyék le a nagyesküt..
IV. Fawkes
2019. március 23. 06:25
Sebaj, már kész a következő meccs terve, az első menetre a gong Christchurch-ben meg is szólalt..
anegy_
2019. március 22. 22:57
Teljes megsemmisülés? Erre még nem kell az öröm ódát zengeni, hiszen évek óta szivárognak (özönlenek) Európába. Veszélyesebbek ránk nézve, mint a sivatagi foglyok.
Anti-liberális
2019. március 22. 21:57
Nagyon örülök neki. Egyébként a kardinális európai problémák(pl:migrációs válság) valamelyest elvonták a figyelmet a Közel-Keletről. Örülök,hogy ezzel kapcsolatban is látott napvilágot valamiféle hír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!