Nincs túlélő a lezuhant etióp repülőgépen

2019. március 10. 12:17

A BBC szerint mindenki meghalt az Ethiopian Airlines szerencsétlenül járt járatán – közölte honlapján a brit műsorszóró.

2019. március 10. 12:17

Előzőleg az MTI  a légitársaságra hivatkozva azt közölte: röviddel felszállás után lezuhant az etiópiai légitársaság egyik utasszállító gépe vasárnap reggel Addisz-Abeba közelében. Az Ethiopian Airlines Boeing-737-es típusú gépe Kenya fővárosába, Nairobiba indult Addisz-Abebából. A 302-es számú járat felszállás után hat perccel az etióp fővárostól mintegy 60 kilométerre délkeletre csapódott földnek. Azt nem írta a BBC, hogy mi okozhatta a katasztrófát.

 A légitársaság közleménye szerint a szerencsétlenül járt gép fedélzetén 149 utas és 8 főnyi személyzet tartózkodott. Abiy Ahmed etiópiai kormányfő vasárnap Twitter-üzenetében részvétét nyilvánította az áldozatok hozzátartozóinak. Az Ethiopian Airlines Afrika legnagyobb légitársaságának tartja magát, egyben arra törekszik, hogy a kontinens kapuja legyen a légiközlekedésben.

(MTI/BBC, a nyitókép MTI/EPA archív felvétel)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2019. március 10. 12:56
Annus altábornagy, aki az orosz kivonulást irányította is egy etióp gépen halt meg...
IV. Fawkes
2019. március 10. 12:49
:-( Nagyon sajnálom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!