Verhofstadt kétli, hogy Lucifer örömmel fogadná a Brexit-kampány szervezőit

2019. február 07. 07:16

A belga politikus reagált Tusk korábbi kijelentésére.

2019. február 07. 07:16

„A pokolban van egy külön hely azok számára, akik az Egyesült Királyság európai uniós kiválásáért kampányoltak anélkül, hogy bármiféle tervük lett volna arra nézve, miként lehet ezt biztonságosan végrehajtani” jelentette ki az Európai Tanács elnöke szerdán Brüsszelben és Twitteren. 

Guy Verhofstadt reagált Donald Tusk ezen kijelentésére. A Liberálisok és Demokraták Szövetségének frakcióvezetője és egyben az EP Brexit-ügyi főmegbízottja azt írta : „Kétlem, hogy Lucifer örömmel fogadná őket. Látva, hogy mit tettek Nagy-Britanniában, még a poklot is képesek lennének megosztani”.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2019. február 07. 12:16
Te pedig azért vagy az élők sorában mert még Lucifernek sem kell egy ilyen görény állat!
Eniff
2019. február 07. 11:34
Hatalmasat röhögtem, komikus alakok, köszönöm a cikket!
istvánkeve
2019. február 07. 11:27
Sajnálom szegény Tusk-ot, hogy a Britek elrontották a kedvenc játékát. Elszomorító viszont, hogy racionális ÉRVEK és TÉNYEK helyett teologiai fogalmak jutnak az eszébe. Ugyan mennyi idöbe telik még, hogy a boszorkányégetéstöl kell félnünk ?
makapaka2
2019. február 07. 10:39
Verhofstadtot viszont biztosan síivesen fogadná Lucifer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!