Újabb álértelmiségiek buktak le Romániában

2019. február 19. 10:09

Újabb szakmában dúl a botrány, igaz, emberéletek most nem forogtak veszélybe.

2019. február 19. 10:09

Most egy bukaresti egyetemen áll a bál a Főtér beszámolója szerint: a bukaresti Műszaki Egyetem (UTCB) földméréstan karán egy belső ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy legalább 39 diák jutott diplomához államvizsga nélkül, és közülük harmincan ki is váltották a végbizonyítványukat.

Kiderült továbbá, heten már megszerezték a földmérési munkák végzéséhez szükséges engedélyt,azaz hivatalosan is mérnöknek számítanak – folytatja a portál. Az ellenőrzést végző bizottság megállapította, az egyetem földméréstan karának volt főtitkára volt az a nagylelkű alkalmazott, aki elkövette a sorozatos törvénytelenséget. Ő időközben otthagyta az egyetemet – ismertette a portál.

A felsőoktatási intézmény időközben bejelentette, a diplomákat már vissza is vonták.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. február 19. 14:45
"Újabb szakmában dúl a botrány, igaz, emberéletek most nem forogtak veszélybe. " Veszélybe mi? Még ha csak az ellenzék nem tudna helyesen írni, de az újságírók sem!
zakar zoltán béla
2019. február 19. 13:47
"veszélybe"? -bong a bingó bangó? Kerültek veszélybe?!!!
formaegy
2019. február 19. 10:55
Gyurcsány, Kunhalmi és Bangóné azért nem mennek Romániába. Ott egyből kiderülne hogyan szerezték a papírjaikat. No meg magyarázat arra, miért akarják betelepíteni a merkelcsordát. K...va szar lehet nekik naponta szembesülni, hogy milyen hülyék. A merkelcsorda között ők lennének ez észkombájn.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!