Drámai videón a légörvénybe keveredett brit gép

2019. február 27. 09:08

Túl erős volt a szél.

2019. február 27. 09:08

British Airways egyik gépe az erős szél miatt kénytelen volt megszakítani leszállását a gibraltári repülőtéren hétfőn, a drámai leszállási kísérletet pedig megörökítették a szárazföldről.

„Egyáltalán nem volt biztonsági kockázat. Az erős szél miatt Gibraltár körzetében a pilótáink óvatosságból úgy döntöttek, hogy Malagán szállnak le. A járat biztonságosan földet ért, és az utasok normális módon hagyták el a gépet” – nyilatkozta a légitársaság szóvivője az Euronewsnak.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cga82
2019. február 28. 14:13
"Egyáltalán nem volt biztonsági kockázat." Én így szállok le.
anegy_
2019. február 28. 08:50
Huuuhh, ezt lentről nézni is borzalom. Olyan utam már volt, hogy 1 órán keresztül mintha "szántóföldön" gurultunk volna a levegőben, azt is a szelecske csinálta. Síri csend volt a gépen, tapsvihar és üvöltés a földre-szálláskor, mint az ámerikai filmekben.
Autofocus
2019. február 28. 08:48
"A járat biztonságosan földet ért, és az utasok normális módon hagyták el a gépet” - leszámítva a lefosott bokákat.
békalepcse
2019. február 27. 20:48
Egyszer ültem ilyen időjárási viszonyok között egy gépen. Úgy dobálta, mint egy zsebkendőt. Frankfurtban pedig a teljes mentő csapat ott állt a pálya kezdetén. Nagyon beszarós dolog, elhihetitek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!