Új számmal jelentkezett a Foals

2019. január 21. 21:15

Napjaink egyik legnépszerűbb brit zenekara új számmal tért vissza.

2019. január 21. 21:15

A 21. század egyik legnépszerűbb brit zenekara, a Foals négy év szünet után ma este új számmal tért vissza a math rock és dance-punk világába. Az oxfordi együttes 2019-ben két új albumot is ki fog adni, melyekről az első tracket ma este játszották le élőben a BBC Radio 1 műsorában.

Az Exits című számot ide kattintva már meg is lehet hallgatni. Öveket becsatolni: prémium zenei élmény következik! 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2019. január 22. 08:19
A Slayer jobb. mellesleg, még sosem hallottam ennek a zenekarnak a nevét sem, ettől persze lehetnek a legnépszerübbek. A Sziget világsztár fellépőinek sem ismerem a 95 %-át, a maradéknak pedig láttam már a nevét leírva valahol.Fogalmam sincs mit zörögnek össze a laptopjukkal, pendrive-ukkal ezek a " zenészek2.
Akitlosz
2019. január 21. 22:54
Odakattintva pedig nem lehet meghallgatni. Regisztrálni kellene valami honlapra. Annyit meg egészen nem érnek meg ezek az ismeretlen prémiumzenészek. Maximum a sok jó Mandineres hozzászólásért érdemes regisztrálni, mert azok különben el vannak itt titkolva.
Akitlosz
2019. január 21. 22:51
"Napjaink egyik legnépszerűbb brit zenekara új számmal tért vissza. " Igazán fel sem tűnt, hogy eddig máshol voltak. Ha ők a legnépszerűbbek és mégis ismeretlenek, akkor vajon mennyire lehetnek népszerűek a többiek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!