Ügyvédnőt küld maga helyett tárgyalni a venezuelai ellenelnök

2019. január 30. 08:53

Miután Juan Guaidó nem mehet külföldre, maga helyett egy emberi jogi ügyvédnőt küldött, hogy Venezueláról tárgyaljon az argentin elnökkel.

2019. január 30. 08:53

Egy fotót töltött fel Twitterére az argentin elnök magyar idő szerint kedd késő este, azonban most nem a külpolitikai jelentősége miatt foglalkozunk vele, annak ellenére, hogy kiderült, a venezuelai ellenelnök ha nem is mehet külföldre, megbízottai révén diplomáciai kapcsolatot tart fenn dél-amerikai államokkal.

Magán a fotón nem látható több, mint amit a szokásos diplomáciai fotókon lehet látni, hiszen az egymás mellett állás és a testtartás sem jobb vagy rosszabb, mint a több százezer hasonló kép.

Ami különlegesség teszi mégis a fotót, az a Macri argentin elnök mellett hölgy, aki nem más, mint Elisa Trotta Gamus: ő civilben egy argentin ügyvéd, aki emberi jogokkal foglalkozik és NGO-knak szokott segíteni. Ám most teljesen más szerepben érkezett hazája elnökéhez: ő ugyanis a venezuelai nemhivatalos elnök, Juan Guaidó képviseletében érkezett.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2019. január 30. 12:44
Aha. Szóval az önjelölt elnök képviselője egy NGO-s ügyvéd. Ki hitte volna, mi minden tartozik össze.
Ezekiel2517
2019. január 30. 10:27
Sokkal de sokkal kellemesebb látvány :-)) Jó a casting arrafelé.
heracliofurnier
2019. január 30. 09:20
Orbán Viktor miniszterelnök úr ezt már megírta 1976 májusában a Felcsúti napilapban. Nagyon helyesen a magyar embereket tájékoztatva, ezért megérdemli a 300 milliárd forintot a Mészáros úrnak amit kiosztott! Írt még egy Gyurcsány Ferenc nevű emberről is akit nagy példaképének tekint mivel egy pártcsaládból származnak és Ferenc is Soros ösztöndíjas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!