Ördögűző: Céline Dion a Sátán művét hajtja végre

2018. november 30. 14:58

Végre valaki kimondta.

2018. november 30. 14:58

Lapunk is beszámolt arról, hogy a Nununu nevű cég Céline Dion kanadai énekesnő nevével fémjelzett, gendersemleges babaruhákat hoznak forgalomba, a cél nem más, mint a lány-fiú sztereotípiák megdöntése. Az eset kapcsán a National Catholic Register megszólaltatta John Esseff ördögűzőt, aki Teréz anya lelkivezetője is volt.

Meg vagyok győződve arról, hogy ez az egész genderdolog démonikus jellegű” – mondta az atya. „Hamis az egész. Azt sem tudom már, hány gender létezik mostanság, de az biztos, hogy Isten csak kettőt teremtett". Esseff kifejtette: az ördög a gyerekekre vadászik, ennek érdekében összekeveri a nemeket. „Az, hogy nincs különbség fiú és lány között, sátánista nézet.” Az ördögűző szerint a zűrzavarkeltés tudatos akarata áll a gendersemleges ruhák mögött. „Olyan benyomásunk van, mintha az ördög úgy érezné, bármit megtehet anélkül, hogy észrevennék a mesterkedését” – véli az atya. 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2018. december 01. 22:31
ennek a celin dionnak meg olyan lófeje van, hogy együtt abrakolhatna Overdosezal! :D én meg is patkolnám! :D
fogas paduc
2018. december 01. 13:18
Követelem, hogy a Celine Dion szakítson a nemi sztereotípiákkal: növesszen szakált, borotválja le a haját, nőjjön szőr a fülében, kelljen föl éjszaka 5x vizelni, szedjen prostamol unót, és éljen 10 évvel rövidebb ideig.....
tango47
2018. december 01. 10:34
Ez a nő lelki társa lehet a kis Micronnak, hisz ő is gerontofil. A francia államfő a nyagyanyját vette el feleségül, Celine a nagyfaterjához ment hozzá.
villogókékfog
2018. december 01. 10:22
Sose szerettem vontatott zenéjét a hangja meg kifejezetten idegesítő hangszínű. Most már szintet lépet nálam. Irtani kell az ilyen ördögimádókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!