Többszörös emberöléssé minősítette át a kercsi támadást az orosz Nyomozó Bizottság

2018. október 17. 16:20

Az SZK szóvivője közölte, hogy a támadó, egy fiatalember, Vlagyiszlav Roszljakov több embert agyonlőtt a tanintézményben, és magával is végzett.

2018. október 17. 16:20

Terrortámadásból többszörös emberöléssé minősítette át a Krím félszigeti Kercs műszaki főiskolájában szerdán elkövetett, több emberéletet követelő támadást a kiemelt ügyekben eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

Szvetlana Petrenko, az SZK szóvivője közölte, hogy a támadó, egy fiatalember, Vlagyiszlav Roszljakov több embert agyonlőtt a tanintézményben, és magával is végzett. Korábban az SZK és több más szakhatóság pokolgép felrobbantásáról is beszámolt.

Szergej Akszjonov, a Krím köztársaság vezetője a Rosszija 24 hírcsatornával közölte, hogy a támadással a tanintézmény egyik 22 éves, negyedéves diákját gyanúsították meg, aki öngyilkosságot követett el. Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában bejelentette, hogy a hatóságok vizsgálják a kercsi támadás indítékait.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a hun
2018. október 17. 19:21
" többszörös emberöléssé minősítette át..." Ez kérem hülyeség. Föltehetően az MTI-nek köszönhetően. 18 halottat hagyni-az kérem mass murder (tömeggyilkosság).
zseboszkiraly
2018. október 17. 16:40
Az amerikai példa fertőz. Nyilván a szemét tanár meghúzta a diákot a vizsgán például, netán a társai kiröhögték. Az USA-ban a módszer a kézifegyver, mivel Oroszhonban elképzelhetően nehezebb hozzájutni , marad a házi készítésű bomba. Netán nem vegyészhallgató volt a tettess?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!