Chemnitzben ébredezik a német nép

2018. szeptember 03. 19:31

A német emberek nem akarnak egy olyan országban élni, ahol lesütött szemmel kell eltűrniük a migránsbűnözés terjedését, és tolerálniuk egy párhuzamos társadalom létrejöttét a hazájukban.

2018. szeptember 03. 19:31
Nótin Tamás

„Magyarországon a kormánypropaganda jól megfontolt érdekből Németország ébredésével magyarázza az eseményeket. Érthető, hiszen a migrációkritikus német hangok rezonálnak a magyar kormány migránspolitikájával. A hazai ellenzéki, vagy nem kormánypárti (különösen a balliberálisnak tekinthető orgánumokban) sajtóban inkább a Németországban és Európában hódító fősodor „igazsága” uralkodik. Sajnálatos, hogy a jobboldali ellenzék újságíróinak és véleményvezéreinek köreiben is észrevehető Chemnitz esetén a fősodorhoz való kényszeres igazodás: »dafke is ellent kell mondani a kormánypárti sajtónak, akármit is írnak«.

Csakhogy a magyar belpolitikának nem Chemnitzben kell megvívnia a harcát. Ugyanakkor észre kell venni, hogy Németországban épp egy átalakulás kezdete zajlik. És még ha ennek valóban meg is vannak a szélsőséges leágazásai, ezek mind annak a következményei, hogy a német politikai elit szőnyeg alá söpörte a migráció okozta társadalmi feszültségeket, izolálta a kritikus hangokat. Ez pedig nem vezet máshoz, minthogy az elégedetlenség, a tehetetlen düh, radikalizmus és erőszak formájában tör utat magának a felszínre.

Az agresszív kilengések bűnösei éppen azok, akik évek óta nem hajlandóak meghallani a német emberek hangját. Akik nem képesek megérteni, hogy a német emberek nem akarnak egy olyan országban élni, ahol lesütött szemmel kell eltűrniük a migránsbűnözés terjedését, és tolerálniuk egy párhuzamos társadalom létrejöttét a hazájukban.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. szeptember 05. 10:49
Olyan kollektív bűntudatot plántáltak a német népbe, ami teljesen lebénulttá, cselekvésképtelenné teszi őket. Persze mindennek van határa.
Qanon
2018. szeptember 04. 11:29
Amerikából fog az ár elindulni, ami végigsöpör a nyugaton és a liberalizmus és egyben a jólét végét és a kommunizmus kezdetét jelenti. És persze milliók halálát. A nagy Q
áfonya
2018. szeptember 04. 02:58
Komcsik erről hallgatnak. A politikus véleménye alapján ez egy újabb bizonyíték arra, hogy baloldali szervezetek ellopják az adófizetők pénzét annak az ürügyén, hogy migránsokat segítenek belőle. Szerinte a különböző NGO-k az illegális migrációból nagyon jó üzletet csinálnak. Egy migránspárti szervezet ellopta a migránsoknak szánt pénzeket Olaszországban Virágzik a migránsbusiness Olaszországban. Kiderült, hogy a „Szolidaritás" nevű erősen bevándorláspárti egyesületként bejegyzett civil szervezet (NGO) nagyjából 300 migráns ellátására igényel forrásokat a firenzei önkormányzattól, amit a célszemélyek nem kaptak meg – közölte az Il Giornale című olasz lap. A csalássorozat 2014-ben kezdődött, a Szolidaritás tagjai ellen a letartóztatási parancsot nemrég adta ki a firenzei ügyészség a helyi rendőrség alapos vizsgálata után. Nem csak az olaszoknál lopnak ,hanem a brüsszeli eus vezetők is .. Ellenőrzés nincs ,szabad kezük van .Tolvaj banda az eus országok felett megjátssza a becsület bajnokát . 1989 után a kádári kommunisták versenyt futottak Brüsszelig ,tudták hogy a privatizációval rájuk szakad a brüsszeli a hazai bank. Eljött az kánaán számukra , hülyére gazdagodtak.... munkások meg azt se mondhatták " miénk a gyár nekünk dudál " mert kommunista banda még azt kilopták a munkások alól. https://www.echotv.hu/hirek/2018/09/03/egy-migransparti-szervezet-ellopta-a-migransoknak-szant-penzeket-olaszorszagban
néhai Ch.Pilot
2018. szeptember 04. 02:29
www.csalfahir.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!