Muszlimellenes támadás történt Belgiumban

2018. július 04. 21:39

A fiatal nőről letépték ruháit, szidalmazták és késsel sebesítették meg.

2018. július 04. 21:39

Ismeretlenek megtámadtak egy fiatal muszlim nőt Belgiumban: leteperték, letépték a ruháit, miközben származására utalva szidalmazták, majd késsel több helyen megsebesítették – jelentette a helyi sajtó szerdán.

A 19 éves nőre két férfi támadt rá az utcán hétfőn este 11 óra körül a Charleroihoz közeli Anderlues településen – közölte a La Libre Belgique című belga újság.

A cikk szerint az áldozat hazafelé sétált, amikor a támadók elállták az útját, többször is „koszos arabnak” nevezték, mire megpróbált elmenekülni, de leteperték, letépték a fejkendőjét, a felsőjét és a melltartóját, majd egy hegyes tárggyal több helyen is megsebesítették a felsőtestén, a hasán, a lábain és az arcán. A tettesek ezután elmenekültek.

Az ügyészség arról számolt be, hogy az ügyben nyomozást indítottak.

(Képünk illusztráció. Szöveg: MTI)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2018. július 06. 10:27
Egyébként riasztó látni, hogy itt is mennyien rendelkeznek a hithű muszlim patkányok mentalitásával. Ugyanazokat az érveket böfögitek elő, amit a falkában erőszakoskodó arab tetvek: minek mászkál egyedül ez a csaj az utcán? Nosza, támadjuk meg, mi nagy kemények. Köpedék felfogás...
drkovax
2018. július 05. 11:12
STOP ISLAM ! Ha az meglesz, az iszlamofóbia magától megáll ...
tango47
2018. július 05. 10:23
Hát mit csináljanak, ha aznap bal-lábbal keltek?
luzitanxaver
2018. július 05. 08:56
Hamiszászló-szaga van ennek. Nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!