Lemészároltak 300 krokodilt Nyugat-Pápuán

2018. július 17. 07:41

A helyiek bosszút álltak a hüllőkön.

2018. július 17. 07:41

Felkavaró képeket tettek közzé egy indonéziai krokodilfarmról, ahol a közeli falu lakói bosszúból lemészárolták az összes ott élő állatot – írja a Euronews. Nyugat-Pápua tartomány Sorong megyéjében lévő rezervátumban baltával estek neki a krokodiloknak, miután a hüllők megöltek egy férfit, aki azért mászott be a farmra, hogy füvet gyűjtsön az állatainak.

A helyiek végül mintegy háromszáz krokodillal végeztek. A kormányzó felkérte az állatok védelmére létrehozott menhely vezetőit, erősítsék meg a farm védelmét, hogy a jövőben senki se mászhasson be a krokodilok közé.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2018. július 17. 09:24
A pápuákok semmibe veszik a krokodilok emberi jogait.
annamanna
2018. július 17. 08:15
Milyen falon húzzák át a krokodilt, ha nem az állat mászott ki, hanem az ember mászott be? Ennek a hírnek így nincs értelme, a tegnapi variáció logikusabban hangzott. Alig hiszem, hogy lenne valaki annyira ütődött, hogy 300 krokodil köze mászik be fűért; és a felvételek alapján azt sem gondolom, hogy erre bárkinek is szüksége lehet, mivel: "Éghajlat Meleg, nedves egyenlítői éghajlat jellemzi a szigeteket. Az átlagos évi hőmérséklete 28 °C. Csapadék: 1040mm. A partvidéken trópusi hőség, fülledtség uralkodik, meg-megújuló záporokkal. A magasabb fennsíkok éghajlatára a csapadékos időjárás jellemző." "A természetes növényzet a trópusi esőerdő." "Elterjedt állatok még a foltos kuszkusz, a vaddisznó, a kazuárfélék, kígyók, krokodilok, lepkék és varánuszfélék számos faja." Tehát gyakoriak a krokodilok, ez nem egy ismeretlen veszély, amivel ne lennének tisztában. Úgyhogy mindenképpen értelmetlennek tűnik a hír azon variációja, hogy a füvet gyűjtő ember mászott be a krokodilok közé, és nem fordítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!