Jótékony célra ajánlja fel pénzjutalmát a horvát válogatott

2018. július 18. 12:30

7,7 milliárd forintot kerestek a foci vb-n.

2018. július 18. 12:30

Hátrányos helyzetű gyerekeknek ajánlotta fel a világbajnokságon döntős horvát labdarúgó-válogatott a teljes pénzjutalmát. A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, valamint a játékosok és a teljes stáb által a nemzeti együttes Facebook-oldalán közzétett nyilvános levélben felhívták a figyelmet az ország nehéz helyzetére, s reményüket fejezték ki, hogy ezzel a gesztussal legalább néhány gyerek nyarát szebbé tudják tenni.

Sok gyermek van, aki még nem látta a horvát tengerpartot, pedig mindenki megérdemelné, hogy legalább egy hetet eltöltsön ott” – írták közleményükben a csapat tagjai. A horvát válogatott döntős szereplésével 28 millió dollárt (7,7 milliárd forintot) keresett a világbajnokságon.

A vasárnapi döntőben a francia csapat 4-2-re nyert.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kundi
2018. július 18. 13:23
És Ti, fekete franciák?
3M..
2018. július 18. 12:48
Magyarország "nemzeti büszkeségei" ugyan még a VB közelében sem jártak, a döntőt is csak a televízióban látták. Ők viszont ez idő alatt is megkapták a "jogos" járandóságukat a bankszámláikra, amiből tudtunkkal egyikőjük sem ajánlott föl senkinek egy fillért sem. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!