Mormotát lőtt le egy marylandi rendőr, mert nem reagált a felszólításra

2018. május 10. 07:29

Hősiesen megvédte az autósokat a veszedelmes rágcsálótól.

2018. május 10. 07:29

A marylandi Sykesville városkában egy rendőr meglőtt egy mormotát, mert nem reagált a felszólításra. Az állatvédők a rendőr megbüntetését követelik állatkínzásért.

A CBS televízió Baltimore-i szerkesztősége tette közzé azt a videót, amely bejárta az amerikai közösségi médiát, és amely azt mutatja, hogy egy rendőr rálő az úttesten ácsorgó mormotára.

A helyi seriff hivatala közleményt adott ki az ügyben azzal a magyarázattal, hogy a mormota akadályozta a forgalmat, és mivel az autóból kiszálló rendőr nógatására nem reagált, azt hitte, az állat beteg vagy sérült, ezért lőtt rá.

A tudósításból nem derült ki, hogy az állat kimúlt, vagy állatkórházba szállították.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. május 11. 10:04
jaj szegeny mormota... az emberek eletet meg amit veszelyeztet a fouton csamborgassal mindenki leszarja... mondjuk leloni nem kellett volna, eleg lett volna egy rugas hogy leropuljon az utrol.
sersem4
2018. május 11. 07:12
Csak azért lőtte le, mert fekete volt...... Mormota Lives Matter....
Volo
2018. május 10. 17:03
De az a szerencsétlen csak át akart menni az úton! A vak is láthatta!
gudmen
2018. május 10. 14:28
macskak mar eggyel a mormotak elott jarnak... https://www.youtube.com/watch?v=kkwiQmGWK4c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!