Harry herceg a Kensington-palotába költözik leendő hitvesével

2018. május 13. 11:54

A közvéleményt némileg meglepő módon Harry herceg és jövendőbelije, Meghan Markle impozáns méretű lakhelyet választott, ami Vilmos herceg tőszomszédságában helyezkedik el.

2018. május 13. 11:54

Katalin hercegné és Vilmos herceg tőszomszédságába, a Kensington-palota 1/A apartmanjába költözik be a május 19-én összeházasodó Harry herceg és Meghan Markle. A 21 szobás lakrészben korábban Richárd gloucesteri herceg és Brigitta hercegné lakott, ők azonban tavaly kiköltöztek onnan, hogy a friss házasoknak legyen egy saját fészkük.

A ház renoválása már meg is kezdődött tavaly novemberében, ugyanabban a hónapban, amikor bejelentették az eljegyzésüket. A költözés a párnak nagy változásokkal fog járni, hiszen mostani otthonuk sokkal kisebb, csupán két hálószobája, egy kis nappalija és étkezős konyhája van, így ez a fényűző, 21 hálószobával bíró ház kicsit más lesz számukra.

Meglepő, hogy a pár már most egy ekkora házba költözik, hiszen ez általában akkor válik esedékessé királyi házaspároknál, amikor már a bővülő családjukat tervezik. Ki tudja, talán most is erről lehet szó.

(Hirado.hu)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. május 13. 14:41
Nagyon odavan a magyarországi sajtó ezekért az angliai kékvérűekért. Magyarországon próbálna csak meg valaki hasonlóan élni egészen más lenne a sajtó hozzáállása.
3M..
2018. május 13. 13:36
Ennek a "nőnek" az arca, a majomtól való származásunk minden jegyét az arcán viseli. Szebb Jövőt!
bsamu
2018. május 13. 12:55
És? Kit érdekel?
Rugo
2018. május 13. 12:12
Nofene, a kis kreol vonzódik a monarchia külsőségeihez - mit fog ezért kapnia a forradalmi médiától? Kiesik a pikszisből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!